Nepgras: niet van echt te onderscheiden


Nepgras, ook bekend als kunstgras, wint de laatste jaren aan populariteit door de toenemende kwaliteit van het product. Nepgras is nu bijna niet meer van echt te onderscheiden en biedt vele voordelen die echt gras niet heeft. Nepgras wordt niet aangetast door weersomstandigheden of zwaar gebruik, en vergt zeer weinig onderhoud. Om het schoon te houden hoeft u het alleen maar met een bezem schoon te vegen. Dat zorgt er gelijk ook voor dat het gras weer mooi rechtop komt te staan. Nepgras is ook milieuvriendelijk, want het hoeft niet te worden besproeid en er hoeven geen stoffen zoals meststoffen en pesticiden te worden gebruikt.

Onze top 10 beste kunstgras voor in de tuin

beste kunstgras


In verschillende soorten te verkrijgen

Behalve als traditioneel gazon in uw tuin kan ons kunstgras ook worden gebruikt om een sport- of speelveld aan te leggen. Het wordt ook vaak op terrassen en balkons geplaatst. Dit geeft een frisse uitstraling en zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw balkon kunt genieten. Nepgras is ook zeer geschikt voor binnen gebruik, zoals in kantoren of winkels.

Geen schade aan het nepgras bij intensief gebruik

Ongetwijfeld weet u wat de gevolgen zijn voor een gazon met echt gras nadat er flink gebruik van is gemaakt. Na een leuk tuinfeestje of een drukke dag met de kleinkinderen staat het gras er gehavend bij. Het zal een flink aantal dagen duren voordat het gazon er weer stralend bij zal staan. Bij het kiezen van een nepgazon, kunt u er onbezorgd gebruik van maken. Of het nu gaat om kinderen of zelfs huisdieren die zich flink op het kunstgrasveld bezig zullen houden, van schade zal er geen sprake zijn. U kunt er zelfs speeltoestellen of een kinderzwembad gerust op plaatsen. Het gazon verliest niets van haar glorie en vraagt nooit om veel onderhoud.

Nepgras vraagt om een minimaal onderhoud

Een mooi, groen gazon is de afgunst van elke huiseigenaar. Een gezond gazon vergt tijd en moeite om te onderhouden, maar de resultaten zijn het waard. Als u op zoek bent naar een onderhoudsarm alternatief voor een traditioneel gazon, overweeg dan kunstgras. Kunstgras heeft de laatste jaren een lange weg afgelegd, en de huidige producten zien er realistischer uit dan ooit. Het kunstgras van ons is bovendien eenvoudig aan te leggen. Er zijn veel voordelen om kunstgras boven natuurlijk gras te kiezen:
• Het leggen gaat eenvoudig te werk
• Kunstgras biedt het zelfde gevoel als natuurlijk gras
• Kan zonder schade worden gebruikt voor intensieve activiteiten

Om het compleet te maken is ons kunstgras te verkrijgen in een aantal kleuren. Zo kan er voor elke smaak wel een geschikt gazon worden aangelegd!

Vraag eenvoudig een offerte aan

Voor veel huiseigenaren is kunstgras de perfecte oplossing voor een onderhoudsarm gazon. Maar hoewel kunstgras gemakkelijk te onderhouden is, kan de aanleg ervan in sommige situaties lastig zijn. Dat is waar onze specialiteit om de hoek komt kijken. Ons team regelt alles van begin tot eind.. We maken een gratis offerte op maat, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. En omdat we alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat het kunstgras er jarenlang fantastisch uit zal zien. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.