Kunstgras Drenthe

U wilt graag een nieuw kunstgrasgazon hebben in Drenthe. Dat kunnen wij van Kunstgrashuis voor u realiseren. We verkopen niet alleen kunstgras van zeer hoge kwaliteit, maar we kunnen het geheel ook voor u aanleggen. Dan weet u zeker dat u in de toekomst nog jarenlang kunt genieten van zeer mooi en natuurlijk ogend kunstgras.


Kunstgras Drenthe


De provincie Drenthe heeft een inwonersaantal van zo'n 500.000 mensen en ligt in het noordoosten an Nederland tegen de Duitse grens aan. Dit gebied bestaat uit een diversiteit aan landschappen met relatieve hoogteverschillen. In het midden van de provincie ligt het lanschap hoger van aan de randen van Drenthe.


Deze provincie bestaat uit zowel veengrond als zandgrond. De veengronden zijn gesitueerd in de lager gelegen delen van Drenthe, zandgrond vindt men daarentegen met name in de hoger gelegen delen. Bij de aanleg van kunstgras dient er altijd rekening gehouden te worden met de ondergrond. We komen graag vrijblijvend naar u als klant toe voor een bezichtiging waarbij we onder andere de ondergrond inspecteren en waarbij we u kunnen adviseren over de mogelijkheden betreffende de keuze van het kunstgras en de realisering van de aanleg. Daarbij bespreken we vanzelfsprekend al uw wensen en wordt er een offerte opgesteld, zodat u op voorhand volledig inzicht heeft in de kosten.


Prijs kunstgras leggen Drenthe

U heeft optimaal inzicht in eventuele kosten voor realisering van eventuele werkzaamheden, doordat wij gebruik maken van vaste aanlegprijzen. De kunstgras leggen prijzen die wij hanteren zijn inclusief het egaliseren en verdichten van de ondergrond, leveren en plaatsen van het drukverdelend doek. Na realisering van de zogenaamde onderbouw wordt door ons het kunstgras in de aan te leggen oppervlakte verwerkt, hierbij gaan we zeer nauwkeurig te werk, zodat het geheel goed afgewerkt eruit ziet. Nadien kan indien u wenst het kunstgras voorzien worden van kwartszand.


Kunstgras soorten

We hebben ons kunstgras assortiment zo samen gesteld, dat we kunnen voorzien in de wensen van iedere klant. Zowel voor outdoor als indoor gebruik en voor alle mogelijke doeleinden kunnen wij een kunstgrassoort aanbieden. Onze producten voldoen aan de hoge Europese kwaliteitseisen, het kunstgras dat wij leveren is dan ook enkel in Nederland geproduceerd.


Kunstgras regio Drenthe


Naast de hoofdplaatsen zijn wij ook regelmatig werkzaam in Emmen, Assen, Hoogeveen, Coevorden, Meppel, Tynaarlo, Noorderveld, Borger, Odoornen Westerveld.