Kunstgras tennisbaan

Een kunstgras tennisbaan in uw tuin of bij de vereniging kan een ideaal speelveld zijn. Door gebruik te maken van een kunstgras tennisveld kiest u voor een onderhoudsvriendelijke baan, goede speleigenschappen en is de baan bovendien zeer spelersvriendelijk. Om een kunstgras tennisbaan aan te leggen kunt u rekenen op onze professionele aanlegteams. Een tennisveld van Kunstgrashuis kan helemaal naar wens gerealiseerd worden. Kunstgrashuis werkt enkel met kwaliteitsproducten. Denk aan het specifiek voor tennisbanen ontwikkelde kunstgras met belijning en de juiste manier van verlijmen. Maar ook de onderbouw dient goed en professioneel aangelegd te worden. Dit is precies waarom Kunstgrashuis de juiste partner is.


Kunstgras tennisbaan


Tennisbaan kopen


Wanneer u van plan bent een kunstgras tennisbaan te kopen kan Kunstgrashuis u volledig ontzorgen. Het project kunnen we van A tot Z  realiseren. Uiteraard met betrekking tot de aanschaf en aanleg van het kunstgras, maar ook omheining en vangnetten zijn opties die mogelijk zijn bij een kunstgras tennisveld. Kunstgrashuis plaatst tennisbanen bij zowel bedrijven als verenigingen, maar ook bij particulieren in de tuin. 


Heeft u plannen om een kunstgras tennisbaan voor meerdere doeleinden te gebruiken? Dan kan een multifunctioneel sportveld ook een mogelijkheid voor u zijn.


Tennisbaan laten leggen


De aanleg van een tennisbaan begint bij de grondwerkzaamheden. We verwijderen de huidge onderlaag machinaal. Daarna wordt deze aangevuld met de juiste materialen voor een tennisbaan. Het kunstgras bij het tennisveld dient volledig opgesloten te liggen. We gebruiken hier vaak wat dikkere opsluitbanden voor.


Nadat de grondwerkzaamheden zijn gerealiseerd en de onderbouw is geëgaliseerd, wordt het kunstgras leggen traject gestart. Een speciaal druk verdelend doek wordt geplaatst en het kunstgras wordt uitgerold. Kunstgras en belijning wordt ingesneden en de naden worden vakkundig verlijmd. Als laatste dient het kunstgras bezand te worden met kwartszand. Dit zorgt voor het juiste balstuitergedrag en zorgt er daarnaast voor dat de speler kan ‘glijden’ over het kunstgras. We bespreken vooraf concreet de wensen en mogelijkheden. In het ontwerp tot de oplevering van een kunstgras tennisbaan kunnen we dan ook volledig ondersteunen.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, maak dan vrijblijvend een afspraak met Kunstgrashuis!

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?