Fitness

Zoals bekend is kunstgras een ideale ondergrond voor diverse sporten. Zo ook voor fitness, crossfit en bootcamps. Er is een grote ontwikkeling geweest in deze sector, waardoor het sporten in groepsverband een flinke boost heeft gekregen. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat wij als kunstgrasleverancier ook op dit gebied een ontwikkeling door hebben gemaakt. We leveren diverse kunstgrassen die speciaal ontwikkeld zijn voor fitness doeleinden welke tevens in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Op deze manier kan er een optimale ondergrond gecreëerd worden, die niet alleen degelijk is, maar ook nog eens qua uiterlijk past bij de sportieve doeleinden.


Fitness kunstgras

Fitness kan zowel indoor- als outdoor beoefend worden. Hierbij is de ondergrond essentieel voor de correcte uitvoering van de oefeningen. Zoals ook bij andere intensieve sporten het geval is, zal er slijtvast kunstgras gebruikt dienen te worden. Tevens moet de ondergrond goed vlak zijn, zodat de sporters geen blessures op kunnen lopen die voort komen uit onbalans en oneffenheden. Hoe zwaarder de gewichten zijn waar mee getraind wordt des te groter de risico's. We kunnen ook valdemping onder het fitness kunstgras plaatsen, zodat de gewichten nooit hard op de grond kunnen vallen. De valdemping zorgt tevens voor een extra strakke afwerking op lange termijn en zal blessures voorkomen.


Crossfit kunstgras

Crossfit is een intensieve sport waarbij diverse oefeningen met gewichten uitgevoerd worden. Een goed voorbeeld van een oefening bij crossfit is de zogehete 'Powersled', ook wel de 'Push and Pull Sled' genoemd. Hierbij wordt een soort slede beladen met gewichten en vooruit geduwd over kunstgras. Bij het gebruik van onder andere de Powersled is het belangrijk dat de ondergrond bestand is tegen deze vorm van intensief gebruik. Hier zijn onze kunstgrassen dan ook goed op afgestemd. Daarnaast is de manier van kunstgras laten leggen bij crossfit erg belangrijk. Niet alleen het kunstgras maar ook de gehele opbouw moet degelijk vervaardigd zijn. Om de vooruitgang van de sporter bij te kunnen houden worden vaak belijningen met cijfers die de afgelegde afstand weergeven toegevoegd.


Bootcamp kunstgras

Bootcamps worden tegenwoordig bij nagenoeg iedere sportschool wel gehouden. Deze vorm van groepslessen is populair bij alle leeftijden waardoor men vaak ziet dat gehele gezinnen deze vorm van sporten beoefenen. Omdat een deel van de oefeningen op de grond uitgevoerd worden is het fijn als deze ondergrond daar op afgestemd is. Een relatief zachte en schone ondergrond die vlak is zal daarom de beste keuze zijn. Kunstgras voor bootcamp vormt hiermee een uitkomst, omdat deze duurzame en onderhoudsvrije ondergrond al de genoemde eigenschappen bevat.


De diverse kunstgrassen die Kunstgrashuis gebruikt zijn altijd volledig afgestemd op de uiteindelijke doeleinden. Hiermee wordt de perfecte balans gecreëerd tussen esthetiek en het gebruik waarbij veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid een grote rol speelt. Doordat het kunstgras in vele kleuren leverbaar is vormen belijningen, symbolen en logo's geen probleem en zal ieder project een genot zijn voor het oog met het daarbij behorende traingenot!


Bent u benieuwd naar de diverse opties wat betreft kunstgras leggen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en laat u informeren over de mogelijkheden die Kunstgrashuis u kan bieden.

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?