Kunstgras Zeeland

Een mooi gazon, maar zwat vrij van onderhoud en altijd in optimale conditie. Dat is een wens van velen onder ons. Dit is echter eenvoudig te realiseren wanneer u kiest voor kunstgras. Kunstgrashuis biedt de mooiste en beste soorten kunstgras aan tegen zeer scherpe prijzen. Wij voorzien u niet alleen van de beste producten, maar kunnen u ook geheel ontzorgen als het gaat over de aanleg van een nieuw kunstgrasgazon. Ons vakkkundig personeel maakt elk project tot een geslaagd eindresultaat waar menig tuinliefhebber trots op kan zijn. 


Kunstgras Zeeland

De provincie Zeeland heeft een oppervlakte van zo'n 2.934 vierkante kilometer en ligt in het zuidwesten van Nederland tegen de Belgische grens aan.De grootste steden binnen deze provincie zijn Terneuzen en Middelburg. Het is een provincie waarin water een grote rol speelt en dan ook met name de strijd tegen het water als men naar de voorgeschiedenis kijkt. De ligging van Zeeland aan de zee heeft tot gevolg dat één grondsoort veelvuldig in deze streek voorkomt, namelijk zeeklei. Dit is een grondsoort met minimale drainage-eigenschappen. We dienen bij het leggen van kunstgras rekening te houden met deze bodemeigenschappen. In een dergelijk geval wordt er veelal gekozen voor een onderbouw van lava, dat een betere waterdoorlatendheid heeft. 


Prijs kunstgras leggen Zeeland

Onze producten hebben een optimale prijs/kwaliteitverhouding. De beste kwaliteit tegen scherpe prijzen kunnen wij realiseren, doordat we geruime tijd samenwerken met Nederlandse producenten die enkele werken met de beste Europese grondstoffen. Naasten gedegen producten tegen de beste kunstgrasprijzen voorzien we ook in volledige transparantie als het aankomt op de kosten voor aanleg kunstgras. De werkzaamheden hebben we daarom onderverdeeld in subcategorieën, waardoor men overzichtelijk inzicht heeft in de prijzen van de werkzaamheden.

 

Kunstgras soorten


Wij maken gebruik van door onszelf samengesteld kunstgras assortiment. Onze kunstgrassen zijn van bijzonder hoge kwaliteit en voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Vervaardigd in Nederland en 100% europese materialen.


Kunstgras regio Zeeland


Naast Terneuzen en Middelburg realiseren wij ook kunstgrasprojecten in o.a.: Vlissingen, Goes en Hulst.


Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 073 - 203 22 15. Voor een vrijblijvende offerte kun u het kunstgras offerte formulier invullen.