Kunstgras Utrecht

U zou graag kunstgras leggen in Utrecht, of nog liever vakkundig laten leggen door kunstgrashuis? Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundige aanleg door gekwalificeerd personeel. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit kunstgras. U bent dus verzekerd van een kwaliteit kunstgrasmat dat er natuurlijk en realistisch uitziet.


Kunstgras Utrecht


De dicht bevolkte provincie Utrecht word vaak meegerend tot de 'randstad' ondanks de 1,2 miljoen inwoners (ongeveer 7 precent van nederland) en drie keer uitgebreid met een aantal plaatsen is Utrecht toch de kleinste provincie van Nederland. Net als de provincie heeft de hoofstad de naam Utrecht.


Net als de rest van Nederland is het landschap in Utrecht redelijk vlak. De ondergrond in Utrecht bestaat meer en deels uit zandgrond. Maar in het noorden van Utrecht vindt u ook een klei grond. Om kunstgras aan te leggen op de verschillende ondergronden, gebruiken we ook verschillende funderingen voor het kunstgras. Wanneer u kiest voor een vakkundige aanleg van Kunstgrashuis dan komen we graag vrijblijvend naar u toe om uw tuin, ondergrond en doorgang te inspecteren. We stellen dan een aanleg plan op en kunnen u een offerte op maat aanbieden, met de wensen en keuze van u als klant. 


Prijs kunstgras leggen Utrecht


Om de aanleg te verzorgen van uw kunstgrasveld hanteren wij vaste aanleg prijzen. De kunstgras leggen prijzen die wij hanteren zijn inclusief het egaliseren en verdichten van de ondergrond, leveren en plaatsen van het drukverdelend doek. Het kunstgras wordt vervolgens vakkundig door ons geplaatst en op maat gesneden. Indien gewenst strooien wij het kunstgras in met kwartszand.

 

Kunstgras soorten


Wij maken gebruik van een door onszelf samengesteld kunstgras assortiment. Onze kunstgrassen zijn van bijzonder hoge kwaliteit en voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Geproduceerd in Nederland en 100% europese materialen.


Kunstgras regio Utrecht


Behalven Utrecht leggen wij ook regelmatig kunstgras in o.a.: Amersfoort, Veenendaal, Zeist en Nieuwegein