Kunstgras Noord-Holland

Heeft u weinig vrije tijd en bent u het beu om te tuinieren? Dan is kunstgras de oplossing voor u. Heel het jaar een prachtig en niet van echt te onderscheiden gazon. We zijn in staat snel te schakelen en kunnen binnen 14 dagen na aanvraag een schitterend kunstgrasveld bij u in Noord-Holland aanleggen.


Kunstgras Noord-Holland


De provincie Noord-Holland heeft zo'n 2,7 miljoen inwoners dit vormt ongeveer 16 procent van de inwoners in Nederland. Noord-Holland is relatief dicht bevolkt en is de provincie waar de hoofdstad van Nederland, Amsterdam,  zich bevindt.  


De bodem inNoord-Holland bestaat uit een grote diversiteit aan bodemsoorten, hierin vormen zand- en kleigrond de hoofdmoot. Als basis voor een kunstgrasgazon in Noord-Holland maken we een onderbouw die bestaat uit 5 tot 8 centimeter bestratingszand of lava afhankelijk van de bodemsoort en drainage eigenschappen van de bodem. Om de juiste adviezen te kunnen geven komen we graag vrijblijvend bij u langs.


Prijs kunstgras leggen Noord-Holland

Leggen van kunstgras is een vakmanschap dat zeer nauwkeurig uitgevoerd dient te worden. Kunstgrashuis kan u in Noord-Holland naast enkel levering van het kunstgras zelf ook voorzien van een keurig aangelegd kunstgrasveld, doordat we als onderneming gebruik maken van gekwalificeerd personeel, dat de aanleg voor u tot in de puntjes kan verzorgen.

Prijzen voor aanleg van het kunstgras zijn zeer transparant en duidelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent wanneer u kiest voor het aan laten leggen van kunstgras. De werkzaamheden zijn in een aantal subcatagorieën opgedeeld, zodat u een prijsindicatie heeft van de werkzaamheden met betrekking tot het kunstgras aanleggen.


Kunstgras soorten


Mede door onze kennis en ervaring hebben we een kunstgras assortiment weten samen te stellen dat volledig aansluit op de wensen van iedere klant. We hebben kunstgras dat van Nederlandse origine is, waarbij gebruik gemaakt is van de meest hoogwaardige en kwalitatief hoogstaande grondstoffen van Europese komaf. Dit wil zeggen dat het eindresultaat niet alleen zeer duurzaam is, maar ook qua uitstraling uitblinkt. Het assortiment is onderverdeeld in verschillende categoriën waaronder bijvoorbeeld kunstgras tuin en kunstgras hockey.


Kunstgras regio Noord-Holland


Binnen Noord-Holland leggen wij naast de hoofdstad ook regelmatig kunstgras aan in Alkmaar, Amstelveen, HaarlemHilversum, Purmerend en Zaanstad.


Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 073 - 203 22 15. Voor een vrijblijvende offerte kun u het offerte kunstgras formulier invullen.