Kunnen huisdieren op het kunstgras?

Huisdieren mogen gewoon op het kunstgras komen. Kunstgras is gemaakt met erg sterke materialen waardoor het gewoon geschikt is voor huisdieren zoals katten en / of honden. Er zijn wel een aantal punten waar u rekening mee dient te houden.


Uitwerpesel en urine van huisdieren op kunstgras

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw dier op het kunstgras zijn behoefte heeft gedaan. Dit kan verder geen kwaad voor het kunstgras, het kunstgras zal er niet aangetast door worden. Wel is het van belang om zo snel mogelijk het kunstgras schoon te maken. Eventuele uitwerpselen dienen er afgehaald te worden, waarna je het kunstgras schoon kunt maken met een tuinslang en sop.


Wat als er huisdieren op het kunstgras komen?

We raden aan, wanneer het kunstgras intensief wordt betreden door dieren, om er extra kwartszand in te vegen. Hierdoor blijven de vezels beter recht op staan en kunnen uw dier(en) het gras niet snel omhoog trekken of zelf meeslepen.

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?