Duurzaam en milieuvriendelijk

Onze kunstgrassen worden in tegenstelling tot veel Aziatische producten niet vervaardigd met behulp van de stoffen lood en cadmium. Deze stoffen worden in dergelijke landen gebruikt om het productieproces te versnellen.


Daarnaast wordt er bij Kunstgrashuis geen vulling gebruikt van schadelijke rubberkorrels. Mens en gezondheid zijn namelijk zaken die van groot belang zijn binnen onze bedrijfsvoering, te meer omdat kinderen en huisdieren veelvuldig in aanraking komen met onze producten.


Door de hoge kwaliteit en daarmee ook de lange levensduur van onze producten is het een gegeven dat duurzaamheid centraal staat bij ons. Een kunstgrasgazon zal bij normaal gebruik een levensduur van minimaal zo'n 15 tot 20 jaar hebben.


kunstgras natuurlijk milieu vriendelijk

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?