Multifunctioneel sportveld

Een multifunctioneel sportveld is, zoals de naam het al zegt, een sportveld van kunstgras dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Tennis, voetbal, hockey of bijvoorbeeld basketbal zijn sporten die onder andere beoefend kunnen worden op een multifunctioneel sportveld. De mogelijkheden zijn zeer divers. Een speelveld dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden zien we onder andere bij verenigingen, gemeentes, bedrijven maar ook bij particulieren in de tuin.


Een multifunctioneel sportveld kopen


Het kopen van een multifunctioneel sportveld en de prijs ervan zijn in veel gevallen sterk afhankelijk van uw wensen. Het formaat maar ook de accessoires bepalen een groot deel van de kosten. Wenst u een omheining, verschillende belijningen in bijvoorbeeld verschillende kleuren? Bijna alles is mogelijk met een multifunctioneel sportveld van Kunstgrashuis.


Aanleg van een multifunctioneel speelveld


Zoals bij de meeste speelvelden, begint de aanleg van een multifunctioneel sportveld met het juiste advies en aanlegplan. Kunstgrashuis is gespecialiseerd in de aanleg van dergelijke speelvelden en kan u daar volledig in ondersteunen. Het ontwerp, de keuze van afmetingen, accessoires (zoals omheining, netten en goals) en de aanleg van het veld worden door de professionals van Kunstgrashuis gerealiseerd.


Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak plannen met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op 073-2032215 of via ons contactformulier

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?