Kunstgras leggen Apeldoorn

Heeft u altijd al een prachtig kunstgrasgazon gewild? Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aanleg van het beste kunstgras en aanlegmaterialen. Kunstgrashuis levert hoge kwaliteit tegen de scherpste prijzen.


Kunstgras leggen

Bent u op zoek naar een partner die het kunstgras voor u kan leggen in Apeldoorn? Kunstgrashuis is dan de juiste partij voor u. Ons vakkundige personeel is in staat uw kunstgrasgazon op proffesionele wijze aan te leggen, zodat u jarenlang kunt genieten van een prachtig gazon ongeacht de ligging en vruchtbaarheid van de bodem.


Soorten kunstgras

Binnen ons assortiment vindt u diverse kunstgrassoorten die volledig afgestemd zijn op de wensen van u als klant in de regio Apeldoorn. Onze kunstgrassen  zijn opgebouwd uit hoogwaardige milieuvriendelijke grondstoffen en zijn te allen tijde in Nederland gefabriceerd.


Prijzen kunstgras

U heeft bij ons inzicht in alle prijzen van het kunstgras en de werkzaamheden bij aanleg. Zo kunt u zelf een schatting van de kosten maken. Daarnaast kunt u bij ons een offerte aanvraag doen, zodat u gedetailleerd inzicht heeft in de kosten van nieuw kunstgras, afgestemd op uw situatie. Deze offerte is volledig op maat en alle wensen van u als klant worden hierbij in acht genomen. 


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via tel. 073 203 22 15 of per e-mail via info@kunstgrashuis.nl

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?