Kunstgras leggen Apeldoorn

Heeft u altijd al een prachtig kunstgrasgazon gewild? Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aanleg van het beste kunstgras en aanlegmaterialen. Kunstgrashuis levert hoge kwaliteit tegen de scherpste prijzen.


Regio Apeldoorn

Apeldoorn heeft een oppervlakte van een kleine 350km², hiermee staat het op de 6e plek als het gaat om de grootte van de gemeente. Deze gemeente kenmerkt zich door een grote biodiversiteit die voortkomt uit de relatief hoge verhouding natuurgebieden in de regio. De Veluwe vormt met haar heidevelden en bosrijke omgeving dan ook een trekpleister voor vele toeristen uit binnen- en buitenland. De ondergrond bestaat veelal uit zandgrond. Dit is een makkelijk te bewerken grondsoort met een goede drainagegraad. Kunstgras wordt in deze regio vaak op een onderlaag gelegd bestaande uit een stabilisatiemix. Deze stabilisatiemix is noodzakelijk om een stevige onderbouw te creëren voor het kunstgras, dit is met name belangrijk bij veelveeldige betreding.


Kunstgras leggen

Bent u op zoek naar een partner kunstgras leggen in Apeldoorn? Kunstgrashuis is dan de juiste partij voor u. Met ons vakkundig personeel bent u ervan verzekerd dat het kunstgras laten leggen op proffesionele wijze zal geschieden, zodat u jarenlang kunt genieten van een prachtig gazon ongeacht de ligging en vruchtbaarheid van de bodem. Op vele plekken wil echt gras helaas simpelweg niet gedijen, in dat geval biedt kunstgras laten leggen dan uitkomst om toch een nette groene oase te creëren.


Kunstgras zelf leggen

Zelf kunstgras leggen is ook mogelijk. Wanneer u erg handig bent zou dit voor u een optie zijn voor kosten besparen met kunstgras leggen. Wanneer klanten kunstgras kopen bij ons voorzien wij deze van de juiste ondersteuning met oog op de kunstgrasaanleg. Het kunstgras installeren is een nauwkeurig werkje als met name als het op verlijmen aankomt. Wij geven naast optimaal advies en ondersteunig bij kunstgras zelf leggen ook advies over de te gebruiken aanlegmaterialen. Deze kunstgras aanlegmaterialen zijn ook bij ons verkrijgbaar.


Soorten kunstgras

Binnen ons assortiment vindt u diverse kunstgrassoorten die volledig afgestemd zijn op de wensen van u als klant in de regio Apeldoorn. Onze kunstgrassen zijn opgebouwd uit hoogwaardige grondstoffen en zijn te allen tijde in Nederland gefabriceerd. Wanneer u interesse heeft in kunstgras is het belangrijk om het type kunstgras af te stemmen op de uiteindelijke toepassing ervan. Wij hebben een grote verscheidenheid aan kunstgrassen voor diverse toepassingsmogelijkheden binnen ons assortiment leverbaar.


Prijzen kunstgras

U heeft bij ons inzicht in alle kunstgras prijzen en de werkzaamheden bij aanleg. Zo kunt u zelf een schatting van de kosten maken. Daarnaast kunt u bij ons een offerte aanvraag doen, zodat u gedetailleerd inzicht heeft in de kosten van nieuw kunstgras, afgestemd op uw situatie en uw wensen. Deze offerte is volledig op maat en alle wensen van u als klant worden hierbij in acht genomen. 


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via tel. 073 203 22 15 of per e-mail via info@kunstgrashuis.nl

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?