Over ons

Kunstgrashuis BV is reeds geruime tijd een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en aanleg van kunstgras . Dit doen wij zowel voor particulieren, als voor de zakelijke markt en gemeentelijke instanties. Hierdoor komt het regelmatig voor dat we de ene dag een tuin of balkon van kunstgras voorzien, terwijl we de volgende dag een speeltuin of sportveld van honderden vierkante meters realiseren.


Oorspronkelijk is Kunstgrashuis BV jaren geleden ontstaan door een afsplitsing van het zusterbedrijf dat voorziet in de aanleg en levering van graszoden en daarbij behorende meststoffen. We merkten destijds dat er veel vraag was naar een alternatief voor gras. Met de start van Kunstgrashuis konden we aan deze grote vraag een goede invulling geven. Hierdoor zijn wij destijds gestart met de verkoop van kunstgras en aanlegmaterialen. De ontwikkeling en groei van Kunstgrashuis is daarna in een sneltreinvaart gegaan en heeft zich ontwikkelt tot het bedrijf dat het nu is.


Door onze ervaring en capaciteit zijn we in staat snel te schakelen en optimaal in te spelen op uw wensen. Wij zijn gevestigd op 2 locaties in Geffen, gelegen tussen de steden Oss en s’-Hertogenbosch. Kunstgrashuis BV is een bedrijf dat veel belang hecht aan de Brabantse normen en waarden en daar zijn wij trots op! Betrouwbaarheid, transparantie en de wil om afspraken na te komen zijn de speerpunten binnen onze organisatie. Op locatie Heesterseweg bevindt zich een uitgebreide showtuin, waarin wij onze kunstgrassoorten tentoonstellen.


We werken met gekwalificeerd personeel dat niet alleen daadkrachtig is, maar ook plezier heeft in de realisatie van nieuwe projecten met de daarbij behorende uitdagingen. Onze werknemers in de buitendienst zijn stuk voor stuk afkomstig uit de hoveniersbranche, bestratingswereld of zijn intern opgeleid. Mede dankzij deze ervaring zijn zij in staat u volledig te ontzorgen tijdens het verlenen van onze diensten. Vanwege de grote variatie aan specialisaties, zijn wij in staat uw volledige project in eigen beheer uit te voeren. Daarnaast zijn onze kantoormedewerkers veelal afkomstig uit de praktijk. Doordat zij ervaring hebben in het veld, weten zij precies hoe uw project het beste voorbereid kan worden. Omdat u als klant centraal staat in dit verhaal is het voor ons belangrijk dat u ons van de juiste feedback voorziet, zodat we uiterst servicegericht kunnen blijven werken. Onze motivatie ligt immers in het voltooien van een project waar u nog jarenlang plezier van heeft!

 

Offerte

Wij voorzien u binnen 24 uur vrijblijvend van een passende offerte wanneer u een aanvraag indient via de offertebutton. Daarnaast komen we vaak graag vrijblijvend even naar u toe om de situatie op te nemen en u nader te informeren over de specifieke mogelijkheden die aansluiten op uw wensen. Bij een bezoek aan huis nemen we grote voorbeelden van de kunstgrassen mee, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van onze producten.


Is er een akkoord voor aanleg van uw tuin? Dan is ons streven om binnen 1 a 2 weken desbetreffende aanleg te realiseren.


Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?

Het gras bij de buurman is altijd groener, hoe kan dit?

Deze en andere vragen kun je stellen via onderstaand formulier, ook komen we graag vrijblijvend bij je langs voor advies, een offerte op maat en om stalen voor te leggen.