Over ons

Kunstgrashuis BV is reeds geruime tijd een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en aanleg van kunstgras. Door onze ervaring en capaciteit zijn we in staat snel te schakelen en optimaal in te spelen op de wensen van u als klant.


We werken met gekwalificeerd personeel dat niet alleen daadkrachtig is, maar plezier heeft in de realisering van nieuwe projecten met de daarbij behorende uitdagingen. Omdat u als klant centraal staat in dit verhaal is het voor ons belangrijk dat u ons van de juiste feedback voorziet, zodat we uiterst servicegericht kunnen blijven werken. Onze motivatie ligt in het voltooien van een project waarvan u nog jarenlang plezier heeft.

 

Offerte

Wij voorzien u binnen 24 uur vrijblijvend van een passende offerte wanneer u een aanvraag indient via de offertebutton. Daarnaast komen we graag vrijblijvend even naar u toe om de situatie op te nemen en u nader te informeren over de specifieke mogelijkheden die aansluiten op uw wensen. Bij een bezoek aan huis nemen we grote voorbeelden van de kunstgrassen mee, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van onze producten.


Is er een akkoord voor aanleg van uw tuin? Dan is ons streven om binnen 1 a 2 weken desbetreffende aanleg te realiseren.


Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?

Het gras bij de buurman is altijd groener, hoe kan dit?

Deze en andere vragen kun je stellen via onderstaand formulier, ook komen we graag vrijblijvend bij je langs voor advies, een offerte op maat en om stalen voor te leggen.