Vrijblijvende bezichtiging

Heeft u een tuin van 25m² of groter en wilt u graag dat één van onze medewerkers bij u thuis komt om een offerte op maat te maken? Via het onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen voor een bezichtiging. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar op 073 - 203 22 15


Situatie bepalen


Er dient te allen tijde met diverse factoren rekening gehouden te worden bij het kunstgras leggen, zoals bijvoorbeeld ondergrond, bodemgesteldheid, kantopsluitingen en overige omgevingsfactoren die invloed kunnen hebben op het verloop van de aanleg en toekomstige situatie. We lichten ter plaatse toe wat de beste keuzes zouden kunnen zijn en waarom.


Wanneer wij naar u toe komen om een offerte te maken, laten we u ter plaatse de soorten kunstgras zien. Het bezoek aan huis is geheel vrijblijvend. Samen met u als klant bespreken we het aanlegplan voor het leggen van het kunstgras. Aan de hand van de bezichtiging en de door u gekozen kunstgrassoort kunnen we een complete aanneem prijs afgeven zonder verrassingen achteraf. 


Velden met * zijn verplicht

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?