Kunstgras Flevoland

Wilt u een nieuw kunstgrasgazon in Flevoland? Dan heeft Kunstgrashuis het juiste assortiment voor u. Naast het feit dat we op het gebied van kunstgras kunnen voorzien in de wensen van iedere klant kunnen we voor u ook het kunstgras leggen. De aanleg wordt gerealiseerd door gekwalificeerd personeel dat met zeer hoge kwaliteit aan kunstgras werkt. Natuurlijk en nagenoeg onderhoudsvrij groen ligt zo voor u binnen handbereik.

 

Kunstgras Flevoland


Flevoland is de jongste provincie van Nederland en ligt in het midden van het land. Dit gebied is ontstaan doormiddel van drooglegging van een deel van de Zuiderzee en bevat tegenwoordig zo'n 400.000 inwoners. Binnen deze provincie zijn de bekendste en grootste steden Almere en Lelystad.


De bodem van Flevoland is opgebouwd uit zeeklei, dit komt vanzelfsprekend omdat dit voorheen zeebodem is geweest. Zeeklei is een zeer vruchtbare bodemsoort waar gewassen zeer goed op gedijen door de grote hoeveelheid aan mineralen die in deze bodemsoort voorkomen. Doordat zeeklei een bodemsoort is met slechte drainage eigenschappen dienen we hier ook bij de aanleg van kunstgras rekening mee te houden. We komen daarom graag langs voor een vrijblijvende bezichtiging, zodat we juiste adviezen uit kunnen brengen op de gebied van de aanleg van het kunstgrasveld. Naar aanleiding van deze bezichtiging zullen we dan ook een gepaste offerte kunnen doen, die volledig op uw wensen aansluit.Prijs kunstgras leggen Flevoland

Wij houden het geheel aan kosten graag overzichtelijk voor u, vandaar dat we dan ook vaste aanlegprijzen hanteren. Deze transparantie zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen zult komen staan en u kunt zo zelf al vooraf een goede schatting maken van eventuele kosten van aanleg. We verdelen de werkzaamheden in 3 subcategorieën, waarbij de prijs afhankelijk is van de hoeveelheid te realiseren werkzaamheden.


Kunstgras soorten

Binnen ons assortiment vindt u een scala aan hoogwaardige kunstgrassen. Deze kunstgrassen zijn in Nederland gefabriceerd en opgebouwd uit 100% Europese grondstoffen. Doordat de kunstgrassen binnen ons assortiment opgebouwd zijn uit Europees goedgekeurde en milieuvriendelijke grondstoffen kunnen we de beste kwaliteit garanderen waarbij we het milieu ook in acht nemen.


Kunstgras regio Flevoland


Naast de hoofdstad Lelystad waar wij regelmatig kunstgras leggen zijn we ook actief met de aanleg van kunstgras in Almere. Wilt u nog meer informatie, kijk dan bij onze contact informatie.