Kunstgras leggen Utrecht

9,8

Zoekt u een vakkundige specialist voor het leggen van kunstgras in Utrecht, dan is Kunstgrashuis de beste partner voor u. In utrecht zijn momenteel veel gezinnen met weinig tijd. Het onderhoud van een gazon wordt vaak vergeten waardoor de tuin er snel verwaarloost uitziet. Erg jammer natuurlijk wanneer u in uw vrijetijd wilt genieten van uw. Kunstgras zou dan de oplossing kunnen bieden. Geen zorgen omtrent het maaien, bemesten en ander gazon onderhoud. Maar altijd een mooi groen gazon door het natuurlijk ogend kunstgras. Wij adviseren u bij het maken van de beste kunstgras keuze en kunnen de aanleg in Utrecht indien gewenst realiseren.


Kunstgras leggen

Wilt u in de regio Utrecht kunstgras laten leggen dan kunt u er van uit gaan dat wij alle werkzaamheden u uit handen kunnen nemen. Om het kunstgras te leggen volgen we een aantal stappen. Allereerst dient het oude gazon, indien aanwezig, verwijderd te worden. Het oude gras voeren we tevens voor u af. We brengen een gestabiliseerde onderbouw aan wat ook waterdoorlatend is. Hierna kan het onderdoek en kunstgras gelegd worden. In de regio hebben we al in vele tuinen kunstgras mogen leggen. Benieuwd naar de referenties? Bekijk dan onze kunstgras tuinen op de project pagina.


Soorten kunstgras

Wij hebben ons assortiment aan Nederlandse kunstgrassen zorgvuldig samengesteld, zodat we kunnen voorzien in de wensen van iedere klant in omgeving Utrecht. U krijgt bij ons gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.


Prijzen kunstgras

Wanneer u meer inzicht wilt krijgen in de prijzen van kunstgras of kunstgras leggen in Utrecht, dan verschaft onze site optimaal inzicht in eventuele kosten. U kunt daarnaast vrijblijvend een gedetailleerde offerte aanvragen.


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via tel. 073 203 22 15 of per e-mail via info@kunstgrashuis.nl

 Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?