Vormen in kunstgras maken

Vormen in het kunstgras zijn een erg mooie aanvulling als het gaat om bijvoorbeeld speeltuinen, kinderdagverblijven of sport/recreatie ruimtes en kantoren. Denk aan logo’s die in het kunstgras gemaakt worden, maar ook andere creatieve vormen en kleuren.


Doeleinden vormen in kunstgras

Vormen in het kunstgras kunnen diverse doeleinden hebben, waaronder de volgende punten;


  • Logo of bedrijfsnaam in kunstgras
  • Kleurrijk uiterlijk
  • Vormen ten behoeve van sport en spel

Bedrijfsnaam of logo in kunstgras

Uw eigen bedrijfsnaam of logo in het kunstgras is iets wat veel toegepast wordt bij sportclubs. Het is een creatieve en representatieve manier om uw bedrijf neer te zetten bij een vereniging. Wie wil dat nou niet!?


Kleurrijk uiterlijk

Wanneer men verschillende gekleurde vlakken of vormen in het kunstgras wil hebben kan dit niet simpelweg standaard zo gekocht worden, kunstgras wordt namelijk in één egale of gemelleerde kleur geleverd. Er kunnen verschillende gekleurde vormen in het kunstgras verwerkt worden door delen aan elkaar te lijmen. Op deze manier kan een speeltuin of sporthal een kleurrijk uiterlijk krijgen. Dit geeft natuurlijk een heel ander beeld, kleuren van de club kunnen erin verwerkt worden, maar ook kunnen speelse figuren erin verwerkt worden zodat het een levendig geheel wordt.


Vormen ten behoeve van sport en spel

Wilt u een speelveld dat speciaal gebruikt wordt voor bepaalde sporten of spellen, dan is dit ook mogelijk. Zoals duidelijk mag zijn is het mogelijk om elke desgewenste vorm in het kunstgras aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan belijning voor een hockeyveld of speelveld voor een hinkelveldje op het speelplein. Dit zijn zaken die volledig in het kunstgras verwerkt kunnen worden.


Kunstgras belijning - Kunstgrashuis


Werkwijze vormen in kunstgras

Onze mensen zijn zeer vakbekwaam en kunnen met uiterste nauwkeurigheid elke gewenste vorm in het gras snijden. Naast het insnijden rondom objecten is het ook mogelijk om figuren in het kunstgras zelf aan te brengen. Kunstgras snijden gebeurt zowel van onderaf als bovenaf. Belangrijk hierbij is dat de vezels intact blijven. Voor ingewikkelde figuren wordt veelal vooraf een mal gemaakt en wordt het figuur vooraf verlijmd alvorens het in het kunstgrasveld wordt verwerkt en verlijmd.