Garantie

Ons kunstgras wordt gefabriceerd door kwalitatief hoogstaande Europese fabrikanten. We kunnen dan ook de beste kwaliteit garanderen, daar we de hoogste kwaliteitseisen en keurmerken in acht nemen.


De grondstoffen die we gebruiken zijn polyethyleen en polypropyleen, deze stoffen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer duurzaam door de hoge mate van slijtvastheid en UV bescherming. De gemiddelde levensduur van een kunstgrasveld dat door ons is aangelegd is zo'n 15 a 20 jaar afhankelijk van het gebruik ervan.


Dit alles is dan ook de reden dat we 10 jaar garantie kunnen geven. Bij juiste omgang met het kunstgras kunt u jarenlang genieten van de natuurlijke uitstraling van een door ons gerealiseerd kunstgras gazon.


Wie wil er nu geen tuin die niet alleen decenialang natuurlijk groen en fris oogt maar ook nagenoeg geen onderhoud vergt. Het is alom bekend dat kunstgras een verantwoorde investering is, die met de jaren terugverdiend wordt. Menig huishouden kent tegenwoordig de voordelen van kunstgras.

Het gras bij de buurman is altijd groener, hoe kan dit?

Deze en andere vragen kun je stellen via onderstaand formulier, ook komen we graag vrijblijvend bij je langs voor advies, een offerte op maat en om stalen voor te leggen.