Trapveldje

Een trapveldje is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Denk maar eens aan de Johan Cruijff courts die door het hele land te vinden zijn. Ze zijn ideaal voor kinderen en volwassenen om een bal te trappen en zorgen daarnaast voor een positieve ontmoetingsplek. 


Trapveldje laten leggen


Een trapveldje aanleggen kan op verschillende plaatsen, zowel in de tuin of als onderdeel binnen een speeltuin. Maar ook sportverenigingen kiezen steeds vaker voor een trapveldje. De aanleg door Kunstgrashuis wordt uiteraard vakkundig uitgevoerd wat zorgt voor een langere levensduur. In de meeste gevallen wordt een trapveldje omsloten met een hekwerk. Dit kan met verschillende hoogtes en ook met geïntegreerde goaltjes. Bij de aanleg van een trapveld komen de volgende werkzaamheden aan bod; 


-      Grondwerkzaamheden

-      Bestratingswerkzaamheden

-      Hekwerk en geïntegreerde goals

-      Aanleg kunstgras

-      Belijning en bezanden


Prijs van een trapveldje


De prijs van een trapveldje is afhankelijk van de situatie en uw wensen. Waaronder ook de afmetingen van het veld.

Een standaard trapveldje dat bestaat uit het realiseren van een sporttechnische onderbouw, kunstgras inclusief verlijmen en bezanden (zonder hekwerk) zijn als volgt.


Trapveldje 4 x 8 meter € 2500,00
Trapveldje 6 x 10 meter € 4000,00

Trapveldje 8 x 12 meter € 6100,00


Wilt u een trapveldje realiseren in de buurt, vereniging bij uw bedrijf of gewoon in de particuliere tuin? Om een concrete offerte op te stellen kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons plannen om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan kunnen we u een definitieve  offerte aanbieden.

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?