Kunstgras gratis bezorgd

Wij bezorgen het kunstgras gratis wanneer u meer dan 20 vierkante meter kunstgras bij ons bestelt. Deze gratis bezorging geldt voor levering van het kunstgras en eventueel onderdoek.


  • Genoemde prijzen zijn incl. BTW
  • Verzending boven 20m2 is gratis!
  • Hoogste kwaliteit kunstgras
  • Snelle levering
  • Persoonlijk advies

Ook de aanleg van kunstgras realiseren we graag voor u, hiervoor kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Voor de aanlegservice worden afhankelijk van de woonplaats soms transportkosten in rekening gebracht.


Offertes zijn overzichtelijk en transparant opgebouwd, zodat u direct ziet wat u voor elk onderdeel betaalt. Mocht u handig zijn, dan zijn de werkzaamheden zo opgebouwd dat u ze eenvoudig van de offerte weg kunt strepen wanneer u zelf werkzaamheden wilt realiseren om kosten te besparen.


Bent u geïnteresseerd in de levering van kunstgras? Neem dan direct contact op via info@kunstgrashuis.nl of bel 073 - 203 22 15

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?