Specials

Hockey gras

27,50 p/m2
Hoogte: 14 mm
Shape: Krul-shape
Speeltoestel: Geschikt voor sport en spel
UV garantie: 10 jaar

Omschrijving:

Wanneer u thuis graag een sportveldje wilt om op te hockey'en. Dan is dit een type kunstgras dat daar uitermate geschikt voor is. De korte kunstgrasvezels dragen bij aan een zeer lage rolweerstand van de bal wat vanzelfsprekend ten goede komt aan de uiteindelijke doeleinden van een dergelijk speelveld. Meer specifieke informatie over een hockeyveldje vindt u op de pagina privé hockeyveldje.

Playgrass groen

18,95 p/m2
Echtheid: Niet realistisch
Zachtheid:
Geschikt om op te spelen:
Veerkracht:
Hoogte: 24 mm
Shape: Flat-shape
Speeltoestel: Meest gebruikt in speeltuinen
Garen: In meerdere kleuren leverbaar
UV garantie: 10 jaar

Omschrijving:

Playgrass is speciaal ontworpen om op te spelen, maar oogt niet als natuurlijk gras. Deze kunstgrassoort is de meestgekozen variant voor in speeltuinen en speelterreinen. Door de hoge mate van slijtvastheid is dit kunstgras dan ook uitermate geschikt voor dergelijke doeleinden. Ook voelt dit type kunstgras relatief zacht aan wat een voordeel is bij veelvuldig contact met de huid.


In dit kunstgras dient extra kwartszand verwerkt te worden (25 kg/m²), zodat het goed op haar plek blijft liggen en de vezels goed rechtop blijven staan bij intensief gebruik.

 

 

Design Grass

31,95 p/m2
Zachtheid:
Geschikt om op te spelen:
Veerkracht:
Hoogte: 10 mm
Shape: Flat-shape
Speeltoestel: Geschikt voor sport en spel
UV garantie: 10 jaar

Omschrijving:

Mooi gekleurd kunstgras kan een hoge sierwaarde hebben. Sterker nog, tegenwoordig zie je het steeds vaker. Binnen in woningen, sporthallen, buiten op het balkon. Maar ook in de tuin functioneert het prima als terrasondergrond. Dit 28 mm hoge kunstgras dat in verschillende kleuren leverbaar is, is zeer geschikt voor een groot scala aan doeleinden.

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?