Kunstgras leggen Nijmegen

9,5

Wanneer u een nieuw kunstgrasgazon in de regio Nijmegen wilt, dan bent u bij Kunstgrashuis aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aanleg van kunstgras in Nijmegen met daarnaast ook de verkoop van kunstgras aanlegmaterialen.


Nijmegen is een plaats waar Kunstgrashuis vaak te vinden is. Het is immers 'om de hoek'. Omdat Nijmegen één van de sportiefste steden van Nederland is, blijft de vraag naar kunstgras groot. Zo komen we steeds vaker tegen dat mensen bijvoorbeeld een hockeyveldje thuis willen om te oefenen. Maar naast de tijd die de Nijmegenaren besteden aan sport is er natuurlijk ook tijd nodig om te genieten van de tuin. En wat is er nou makkelijker dan te genieten van een tuin die nagenoeg onderhoudsvrij is. Van kunstgras leggen in een stadstuin tot aanleg kunstgras in landelijke tuin, alles is mogelijk en niets is ons te klein of te groot. 


Kunstgras ondergrond in Nijmegen

Het natuurgebied in de regio Nijmegen is groot en kent veel verschillen. Zo heb je aan de kant van Groesbeek een zeer bosrijk gebied met dalen en beken. Terwijl aan de Waal juist het platteland te zien is met dijken en moerassige grasvelden. Totaal kent Nijmegen een oppervlakte van een 57 vierkante kilometer.


Door de verschillen van natuur merken we tijdens het kunstgras leggen dat verschillende ondergronden, van zandgrond tot kleigrond, in Nijmegen te vinden zijn. Voor kunstgras leggen op een kleigrond adviseren we een extra waterdoorlatende onderbouw te creeëren. Dit kan bijvoorbeeld met Stabidrain of Lavagrond. Bevindt u zich in Nijmegen op een zandgrond en wilt u kunstgras laten leggen dan volstaat een onderbouw van metselzand of stabilisatie mix.


Kunstgras leggen

Wilt u het kunstgras laten leggen Nijmegen en omgeving? Ons vakkundig personeel kan het kunstgras op professionele wijze voor u leggen. We maken gebruik van hoogwaardige kunstgras aanlegmaterialen, waardoor u verzekerd bent van het beste resultaat.Soorten kunstgras

Het assortiment van de verschillende soorten kunstgrassen is ruim voldoende om aan elke wens te voldoen. Zo kunnen we ook in de regio Nijmegen altijd de juiste soort kindvriendelijk kunstgras aanbieden. Van sier- tot speelgazon en voor zowel binnen- als buitenshuis.

 

Prijzen kunstgras

Wij streven als bedrijf naar optimale transparantie als het gaat om eventuele kosten. U heeft op onze website dan ook volledig inzicht in de prijzen van kunstgras en eventuele kosten van aanleg van een kunstgrasveld. Indien u een kunstgras offerte op maat wilt, dan kunt u bij een een offerte aanvraag doen. Duidelijk en snel!


Plaatsen rondom Nijmegen waar wij kunstgras leggen

Bemmel Ewijk Malden
Berg-en-Dal Groesbeek Oosterhout
Beuningen Lent Wijchen

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via tel. 073 203 22 15 of per e-mail via info@kunstgrashuis.nl

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?