Kunstgras leggen Nijmegen

9,5

Wanneer u een nieuw kunstgrasgazon in de regio Nijmegen wilt, dan bent u bij Kunstgrashuis aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aanleg van kunstgras met daarnaast ook de verkoop van aanlegmaterialen.


Kunstgras leggen

Wilt u het kunstgras laten leggen Nijmegen en omgeving? Ons vakkundig personeel kan het kunstgras op proffesionele wijze voor u leggen. We maken gebruik van hoogwaardige aanlegmaterialen, waardoor u verzekerd bent van het beste resultaat.


Soorten kunstgras

Wij beschikken over een ruim assortiment aan diverse soorten kunstgrassen. Ons assortiment is zo afgestemd dat we kunnen voldoen aan de wensen van iedere klant in de regio Nijmegen. Van sier- tot speelgazon en voor zowel binnen- als buitenshuis.


Prijzen kunstgras

Wij streven als bedrijf naar optimale transparantie als het gaat om eventuele kosten. U heeft op onze website dan ook volledig inzicht in de prijzen van kunstgras en eventuele kosten van aanleg van een kunstgrasveld. Indien u een offerte op maat wil, dan kunt u bij een een offerte aanvraag doen. Duidelijk en snel!


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via tel. 073 203 22 15 of per e-mail via info@kunstgrashuis.nl

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?