Kunstgras Zuid-Holland

Kunstgras vormt een onderhoudsvriendelijke en biologisch ogende invulling aan uw tuin of zelfs voor binnenshuis. Bij Kunstgrashuis zijn we gespecialiseerd in de verkoop en aanleg van kunstgras. We leggen kunstgrasvelden aan voor diverse doeleinden van indoor sports centra tot de particuliere tuinen.


Kunstgras Zuid-Holland

Met een oppervlakte van zo'n 2.818 vierkante kilometer en een bevolkingscijfer van 3,6 miljoen inwoners is  Zuid-Holland één van de dichter bevolkte provincies in Nederland. Reden hiervan is de grote mate van werkgelegenheid door vele gevestigde bedrijven in de Randstad. Met name in en rondom Rotterdam en Den Haag liggen een hogere bevolkingsdichtheid.


De provincie Zuid-Holland bestaat uit een verscheidenheid aan grondsoorten, waaronder kleigrond, zandgrond en veengrond. De bodemgesteldheid en grondsoort spelen altijd een grote rol bij de aanleg van een kunstgrasgazon. Er dient met diverse factoren rekening gehouden, zodat men na aanleg nog jarenlang kan genieten van een perfect kunstgrasveld. Wij voorzien u graag van de juiste adviezen op maat, vandaar dat we veelal graag een bezichtiging inplannen om een vrijblijvende offerte uit te kunnen brengen die volledig aansluit op de wensen van u als klant.


Prijs kunstgras leggen Zuid-Holland

Kwaliteit en gedegenheid leveren tegen zeer scherpe prijzen, dat is waar we als organisatie voor staan. Dit kunnen we doordat de producten in Nederland vervaardigd zijn en we gebruiken maken van gekwalificeerd personeel. De prijzen van kunstgras en aanlegwerkzaamheden zijn overzichtelijk opgezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent wanneer u besluit kunstgras te kopen, danwel aan te laten leggen door Kunstgrashuis.


Kunstgras soorten

Zoals reeds vermeld zijn onze kunstgrassen gefabriceerd in Nederland, de grondstoffen hiervoor zijn te allen tijde van Europese origine. Dit zijn kwalitatief hoogstaande en milieuvriendelijke materialen die bijdragen aan de natuurlijke uitstraling van het kunstgras. We hebben voor alle doeleinden geschikte kunstgrastypes beschikbaar. Dit kan zijn voor op een balkon, in een sporthal, in een particuliere tuin of ten behoeve van een speelveld.


Kunstgras regio Zuid-Holland


Naast de reeds genoemde grote steden zijn wij ook actief werkzaam in o.a.: Zoetermeer, Leiden Dordrecht, Alphen aan den Rijn en Delft.


Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 073 - 203 22 15Voor een vrijblijvende offerte kun u het kunstgras offerte formulier invullen.