Sport en speeltuin

Steeds meer mensen kiezen voor een privé sportveldje. U kunt denken aan een privé hockeyveld, voetbalveld of bijvoorbeeld tennisveld. Kunstgrashuis kan het complete project voor u verzorgen. Van de onderbouw voor het kunstgras sportveld, tot het aanleggen van het kunstgras inclusief hekwerk en zelfs de speelattributen. Naast sportvelden kunt u ook denken aan kunstgras als onderdeel van een speeltuin. Hierbij kan zelfs valdemping geïnstalleerd worden.


Om de juiste keuze te maken voor het een kunstgras sport- of speelveld bij u in de tuin of bij uw vereniging hebben we onderstaand een aantal voorbeelden van de soorten kunstgras die eventueel geschikt zijn.

Mareo 30

34,95 p/m2
Echtheid:
Zachtheid:
Geschikt om op te spelen:
Veerkracht:
Hoogte: 30 mm
Shape: C-shape
Garen: lichtgroen, groen
Mosdraad: lichtgroen, lichtbruin
UV garantie: 10 jaar

Omschrijving:

De Mareo 30 is zeer geschikt voor de particuliere tuin en heeft een hoge sierwaarde. Het gras heeft een zeer frisse uitstraling en voelt erg zacht aan. Met zijn natuurlijke uitstraling draagt dit type kunstgras bij aan een biologisch beeld binnen de tuin.

Hockey gras

27,50 p/m2
Hoogte: 14 mm
Shape: Krul-shape
Speeltoestel: Geschikt voor sport en spel
UV garantie: 10 jaar

Omschrijving:

Wanneer u thuis graag een sportveldje wilt om op te hockey'en. Dan is dit een type kunstgras dat daar uitermate geschikt voor is. De korte kunstgrasvezels dragen bij aan een zeer lage rolweerstand van de bal wat vanzelfsprekend ten goede komt aan de uiteindelijke doeleinden van een dergelijk speelveld. Meer specifieke informatie over een hockeyveldje vindt u op de pagina privé hockeyveldje.

Playgrass groen

18,95 p/m2
Echtheid: Niet realistisch
Zachtheid:
Geschikt om op te spelen:
Veerkracht:
Hoogte: 24 mm
Shape: Flat-shape
Speeltoestel: Meest gebruikt in speeltuinen
Garen: In meerdere kleuren leverbaar
UV garantie: 10 jaar

Omschrijving:

Playgrass is speciaal ontworpen om op te spelen, maar oogt niet als natuurlijk gras. Deze kunstgrassoort is de meestgekozen variant voor in speeltuinen en speelterreinen. Door de hoge mate van slijtvastheid is dit kunstgras dan ook uitermate geschikt voor dergelijke doeleinden. Ook voelt dit type kunstgras relatief zacht aan wat een voordeel is bij veelvuldig contact met de huid.


In dit kunstgras dient extra kwartszand verwerkt te worden (25 kg/m²), zodat het goed op haar plek blijft liggen en de vezels goed rechtop blijven staan bij intensief gebruik.

 

 

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?