Kunstgras Limburg

Zat u te denken aan een nieuw gazon met kunstgras? Naast verkoop van kunstgras kunnen wij ook in overige wensen voorzien door realisering van volledige kunstgras aanleg van A tot Z. We ontzorgen u compleet en bent verzekerd van een kunstgrasgazon waar u gegarandeerd nog jarenlang plezier van heeft.


Kunstgras Limburg


De provincie Limburg telt bijna 1,2 miljoen inwoners dit vormt zo'n 7 procent van de inwoners in Nederland. De grootste steden binnen deze provincie zijn Maastricht en Venlo.


Limburg, gelegen in het zuidoosten van Nederland, bestaat uit een verscheidenheid aan landschappen en kenmerkt zich mede door hoogteverschillen die in de rest van Nederland in mindere mate voorkomen. De bodem van Limburg bestaat voornamelijk uit zandgrond, daarnaast zijn er delen van Limburg waar de bodem bestaat uit krijtgesteente en löss. Löss is een leemsoort die zich kenmerkt door de slechte waterdoorlatendheid en hoge mate van vruchtbaarheid. Deze bodemsoort vereist dat er bij aanleg van kunstgras rekening gehouden wordt met de minimale drainage. Er zal dus gekozen dienen te worden voor een onderbouw met optimale drainage eigenschappen. De mensen van Kunstgrashuis BV kunnen u adviseren in de mogelijkheden met betrekking tot het leggen van kunstgras in Limburg en komen graag vrijblijvend langs om uw tuin en bodemgesteldheid in kaart te brengen. Nadien kan er een passende offerte uitgebracht worden die aansluit op de wensen van u als klant.


Prijs kunstgras leggen Limburg

Transparantie vormt één van de de kernwaarden binnen onze organisatie. We hanteren vaste prijzen als het aankomt op de aanleg van een kunstgrasveld. Zo kunt u voor uzelf goed vooraf een beeld vormen van de prijzen die voor u als klant van toepassing zijn. We streven ernaar dat geen enkele klant voor verrassingen komt te staan. Deze duidelijkheid en transparantie is niet alleen voor u van belang maar ook voor ons als onderneming.

De prijzen kunstgras leggen die wij hanteren zijn inclusief het egaliseren en verdichten van de ondergrond, leveren en plaatsen van het drukverdelend doek. Het kunstgras wordt vervolgens vakkundig door ons geplaatst en op maat gesneden. Indien gewenst strooien wij het kunstgras in met kwartszand.

 

Kunstgras soorten


Bij het samenstellen van ons kunstgras assortiment zijn de kernpunten duurzaamheid, kwaliteit en natuurlijke uitstraling. Ons kunstgras wordt gefabriceerd in Nederland en bestaat 100% uit Europese milieuvriendelijke grondstoffen. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteitsgarantie afgeven.


Kunstgras regio Limburg


Naast de grotere plaatsen zoals Maastricht en Venlo zijn we in de regio ook actief werkzaam in de Sittard, Heerlen, Roermond, Weert, Kerkrade, Venray, Landgraaf, Brunssum en Stein. Door onze landelijke dekking kunnen we u als klant op korte termijn voorzien van een prachtig aangelegd kunstgrasgazon. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Onze contactgegevens kunt u terugvinden onder contact.