Showtuin kunstgras

Bij ons kantoor is een showtuin gesitueerd, zodat u zich als klant een beter beeld kunt vormen bij kunstgras in de moderne particuliere tuin. De showtuin is enkel te bezoeken op afspraak, omdat het erg druk kan zijn in het hoogseizoen. We hebben diverse soorten kunstgras verwerkt in onze showtuin. Dit geeft een betere beleving, doordat u kunt zien wat kunstgras aan meerwaarde binnen een tuin geeft.


 Showtuin kunstgras Geffen


U zult zien dat ons kunstgras nagenoeg niet van echt te onderscheiden is en uitblinkt in kwaliteit en natuurlijke uitstraling.


Door de diversiteit aan typen kunstgras kunt u beter beslissen wat voor u de beste keuze zou zijn, natuurlijk zullen wij u bijstaan in het verschaffen van de juiste adviezen bij het maken van deze keuze.


Mocht u interesse hebben in een bezoek aan onze showtuin, maak dan via onderstaand invulveld een afspraak om ons te bezoeken. Er zal dan iemand aanwezig zijn om u te voorzien van de juiste adviezen.


Ook kunnen wij naar u toe komen, we nemen dan grote proefstukken kunstgras mee, zodat u een goed beeld krijgt van het kunstgras in uw tuin. De situatie kan dan ter plaatse door ons opgenomen worden en er kan een offerte op maat opgesteld worden die volledig aansluit op de mogelijkheden en uw wensen.
Velden met * zijn verplicht

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?