Een kunstgras sportveld

Bij het realiseren van kunstgras sportvelden is Kunstgrashuis DE partner voor de levering en aanleg. Een hockeyveldje, tennisbaan of een multifunctioneel sportveld van kunstgras. Alles is mogelijk. Zowel bij sportverenigingen als bij speelvelden voor particuliere doeleinden, zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen.


Voordelen van een kunstgras sportveld

Of het nu goed of slecht weer is, op een kunstgras sportveld kunt u altijd spelen. Naast het feit dat het enorm praktisch is, is het kunstgras van tegenwoordig ook nog eens mooi ogend, slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Het heeft een mooie nette uitstraling die niet alleen goed tot zijn recht komt bij een sportvereniging, maar zelfs in particuliere tuinen zal het een mooie toevoeging zijn. Enkele voorbeelden hiervan vindt u bij onze projecten


Kunstgras sport soorten

Afhankelijk van het doel waar uw sportveld voor wordt gebruikt, is de juiste kunstgrassoort van belang. Gaat het om een hockeyveld bij u in de tuin, maar wenst u weinig onderhoud. Dan kan een volbezand hockeyveld de juiste keuze zijn. Gaat u voor een professioneel hockeyveld dan is een waterveld aan te raden. Betreft het een voetbalveld? Daar is dan weer een andere soort kunstgras de juiste keuze. We informeren u graag over de diverse soorten en hun eigenschappen.


Multicourt kunstgras sportveld

Multicourt sportvelden zijn uiteraard multifunctioneel. Vele sporten kunnen beoefend worden op het multicourt. Of het nu om basketbal, hockey, voetbal, volleybal of tennis gaat. Een multicourt is voor diverse doeleinden zeer geschikt. Compleet met omheining, hekwerk en doelen kunt u ervan uitgaan dat een verscheidenheid aan sporten beoefend kunnen worden op dit veld. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kunstgras sportveld? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Kunstgrashuis realiseert uw project

Bij de wens van een sportveld staat Kunstgrashuis BV graag voor u klaar. We denken met u mee, maken een ontwerp en zoeken naar de beste oplossing. Zowel praktisch als financieel vinden we het erg belangrijk om hier vooraf goed over na te denken. Graag komen we dan ook vrijblijvend naar u toe om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Transparantie en duidelijkheid staan binnen onze organisatie centraal. Dit heeft voor beide partijen een fijne en vertrouwelijke samenwerking tot gevolg.

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?