Kunstgras Gelderland

U zou graag kunstgras leggen in Gelderland, of nog liever vakkundig laten leggen door kunstgrashuis? Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundige aanleg door gekwalificeerd personeel. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit kunstgras. U bent dus verzekerd van een kwaliteit kunstgrasmat dat er natuurlijk en realistisch uitziet.


Kunstgras Gelderland


De provincie Gelderland heeft bijna 2 miljoen inwoners dit vormt bijna 12 procent van de inwoners in Nederland. De grote stede met de meeste inwoners zijn Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem en Ede. Hierbij is Arnhem de hoofdstad maar heeft Nijmegen de meeste inwonders.


Gelderland is de grootste provincie van Nederland. De grondin Gelderland bestaat vooral uit zandgrond en klei. Om kunstgras aan te leggen op zandgrond, gebruiken we een funderingen van bestratingszand 5 tot 8 centimeter is dan voldoenden voor het kunstgras. Bij klei kiezen we vaak voor een ondergrond van lava of granulight. Om dit goed in kaart te brengen en een compleet aanleg plan uit te werken komen we graag eens vrijblijvend naar u toe.


Prijs kunstgras leggen Gelderland


Voor het leggen van kunstgras in Gelderland hebben we een duidelijk overzicht gemaakt wat de kosten hiervoor zijn. Alle prijzen voor de aanleg en de bijbehoorde werkzaamheden kunt u vinden op de pagina kunstgras prijzen. Hier kunt u duidelijk zien wat wij rekenen voor enkel kunstgras leggen, ondergrond realiseren voor kunstgras en de prijs voor het verwijderen van het oude gazon. Het complete plaatje voor een kunstgras gazon kunt u dus zelf eenvoudig berekenen.

 

Kunstgras soorten


Met onze kennis en ervaring hebben we een eigen kunstgras assortiment weten samen te stellen. Alle matterialen waaronder de vezels backing en garen zijn van europese afkomst en worden in Nederland samengesteld tot een kunstgrasmat. Het assortiment is uit geselecteerd in verschillende cattegoriën waaronder kunstgras tuin, en voor bijvoorbeeld een kunstgras hockey veld.


Kunstgras regio Gelderland


Naast de hoofdplaatsen in Gelderland leggen wij ook regelmatig kunstgras aan in Barneveld, Doetinchem, Geldermalsen, Harderwijk, Rheden, Tiel, Wijchen, Zaltbommel, Zevenaar en Zutphen.


Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 073 - 203 22 15. Voor een vrijblijvende offerte kun u het offerte kunstgras formulier invullen.