Kunstgras Overijssel

U wilt graag een nieuw kunstgrasgazon in Overijssel. Kunstgrashuis kan u hierbij voorzien van advies op maat. Naast verkoop van kunstgras kunnen wij de gehele aanleg voor u realiseren. Door onze vakkundige aanleg heeft u nog vele jaren plezier van een prachtig kunstgrasgazon. Wij geven dan ook 10 jaar garantie op het kunstgras dat wij voor u aanleggen.


Kunstgras Overijssel


De provincie Overijssel bevat zo'n 1,14 miljoen inwoners. Dit vormt ongeveer 6% procent van het totaal aantal inwoners in Nederland. De grootste steden binnen deze provincie zijn Enschede en Zwolle.


Overijssel ligt in het oosten van Nederland, tegen de Duitse grens aan. Dit gebied bestaat uit een glooiend landschap waar de bodem met name bestaat uit zandgrond en klei. Afhankelijk van het feit dat de ondergrond uit zandgrond of klei bestaat maken we bij aanleg van kunstgras een keuze uit een onderbouw van wit zand of lava. Om van deze nevenfactoren een goed beeld te vormen komen we graag langs, zodat we na het geven van de juiste adviezen in overleg een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen. Een dergelijke bezichtiging resulteert in een offerte op maat waarbij alle zaken die invloed hebben op het slagen van een kunstgrasproject in acht worden genomen.


Prijs kunstgras leggen Overijssel

De werkzaamheden die tot de aanleg behoren zijn onderverdeeld in een drietal categoriën, namelijk een prijs voor oud gazon of overtollige grond verwijderen, ophoogzand/ lava tbv onderbouw aanbrengen en installeren kunstgras. Doordat we de werkzaamheden opgesplitst hebben verschaffen we een duidelijk beeld met oog op aanlegwerkzaamheden kunstgras.

Om de aanleg te verzorgen van uw kunstgrasveld hanteren wij vaste aanleg prijzen. De prijzen die wij hanteren voor installatie kunstgras zijn inclusief het egaliseren en verdichten van de ondergrond, leveren en plaatsen van het drukverdelend doek. Het kunstgras wordt vervolgens vakkundig door ons geplaatst en op maat gesneden. Indien gewenst strooien wij het kunstgras in met kwartszand.


Kunstgras soorten

Ons kunstgras assortiment is nauwkeurig door ons samengesteld, zodat we voor elke klant de juiste kunstgrassoort hebben. De door ons geselecteerde kunstgrassen zijn opgebouwd uit hoogwaardige milieuvriendelijke grondstoffen, waardoor de optimale kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd is. Onze producten zijn gefabriceerd in Nederland en de grondstoffen zijn 100% van Europese komaf.


Kunstgras regio Overijssel


Naast de hoofdplaatsen zijn wij ook regelmatig werkzaam in Deventer, Hengelo, Almelo, Hardenberg, Kampen en Raalte.


Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 073 - 203 22 15. Voor een vrijblijvende offerte kun u het offerte kunstgras formulier invullen.