Kunstgras in de speeltuin

Wilt u een kindvriendelijke ondergrond bij uw kinderdagverblijf of school? Het is belangrijk dat deze ondergrond natuurlijk aan alle veiligheidseisen voldoet. Kunstgras leggen in de speeltuin is dan ideaal! Een veilige ondergrond, die niet alleen kindvriendelijk is, maar ook nog eens onderhoudsvrij en sfeervol!

Kunstgras in de speeltuin

Onderhoudsvriendelijke speeltuin

Het kunstgras van Kunstgrashuis biedt een mooie en veilige oplossing, namelijk een onderhoudsvriendelijke speeltuin. Het kunstgras vergt geen onderhoud zoals maaien en dergelijke, tegelijkertijd slijt het nagenoeg niet. De levensduur van kunstgras van Kunstgrashuis is dan ook gemiddeld 15 tot 20 jaar! U krijgt hierbij maarliefst 10 jaar garantie op UV-stabiliteit en het loslaten van de vezels! De kinderen en u kunnen op deze manier dus lang genieten van hun onderhoudsvrije speeltuin.


Kunstgras in de speeltuin - Kunstgrashuis

 

Kunstgras valdemping

Bent u bang dat kinderen van speeltoestellen vallen en zich bezeren aan de ondergrond? Wij zijn in staat een zachte speeltuin ondergrond te realiseren met kunstgras, die voldoet aan alle veiligheidseisen. Voor elke valhoogte tot een maximum van 3 meter is een daarvoor toegewezen valdemping te installeren. Deze zachte speelondergrond zorgt ervoor dat kinderen nooit op een harde ondergrond terecht zullen komen. De valdemping dat onder het kunstgras komt, is gemaakt van gerecyclede schuimrubber. Dit breekt de val en absorbeert de klap. 


Kunstgras valdemping - Kunstgrashuis

 

Veilige ondergrond voor kinderen

Ons kunstgras bevat geen schadelijke stoffen, dus hoeft u niet bang te zijn dat kinderen ongezonde stoffen binnen krijgen wanneer ze in aanraking komen met het kunstgras. Het voldoet dan ook aan de eisen voor kunstgras in speeltuinen. We leggen dan ook veel kunstgras bij scholen en kinderdagverblijven.

 

Diverse kleuren kunstgras

Het speel kunstgras is leverbaar in diverse kleuren, zodat we uw speeltuin tot een mooi en kleurrijk geheel kunnen maken dat elk kind aan zal spreken. Er kunnen daarnaast diverse vormen in het kunstgras gemaakt worden, waardoor het speelplein met kunstgras een speels en vrolijk uiterlijk krijgt!


Vrijblijvende afspraak op locatie

Mocht u na het lezen van de vele voordelen van kunstgras leggen als speelondergrond enthousiast zijn geworden, maak dan vrijblijvend een afspraak en we komen op locatie de situatie opnemen. We zullen dan diverse voorbeelden van de kunstgrassen meenemen. Bij een bezoek zullen ook de wensen en de mogelijkheden besproken worden waarna een concrete offerte opgesteld kan worden en bovenal volledig vrijblijvend natuurlijk!
Terug naar blogoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?