Sprangers

10.0
10
Dikke 10 voor de mannen! prachtig gazonneke


Dhr. en mevrouw Sprangers hebben via onze site een aanvraag voor een bezoek aan huis geplaatst, na ontvangst van de aanvraag is er contact opgenomen en een afspraak ingepland. Tijdens de vrijblijvende bezichtiging aan huis werd de situatie opgenomen en advies uitgebracht. Daarnaast zijn er grote voorbeelden van kunstgras getoond, zodat de heer en mevrouw Sprangers goed een keuze konden maken.


Het kunstgras leggen is door twee gespecialiseerde werknemers van Kunstgrashuis BV gedaan. Er is gekozen voor de Londa 26, omdat dit kunstgras niet alleen veerkrachtig is, maar ook nog eens natuurlijk eruit ziet. De hoge mate van veerkracht zorgt ervoor dat het kunstgras lang mooi blijft, zelfs bij veelvuldige betreding. De veerkracht is mede te danken aan de C-vorm van de individuele vezels.
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?