Hockeyveld & Gazon - BlaricumWe hebben in Blaricum de volledige aanleg van het kunstgras privé hockeyveldje en het gazon verzorgd. Na eerst op locatie te hebben gekeken naar de situatie is de offerte opgesteld waarbij rekening gehouden werd met de wensen en mogelijkheden. Daarna is er een afspraak voor aanleg gemaakt. Er was vooraf aanzienlijk wat grondwerk nodig waarbij ook een trampolinegat uitgegraven is. Daarna is de aanleg van het kunstgras hockeyveld en het gazon met Premium graszoden gerealiseerd. 


Het hockeyveld is bezand met kwartszand, dit is noodzakelijk om het kunstgras gewicht te geven, zodat het goed op zijn plek blijft liggen, daarnaast gaat dit ook slijtage van de vezels tegen. Het kwartszand verdwijnt na verloop van tijd volledig in het kunstgras, waardoor hier geen hinder aan ondervonden wordt.

Gebruikt product:


KH33+

28,50 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?