Hockeyveld DeurneBij kinderdagverblijf 'T Boerderijke in Deurne is de aanleg van een vol bezand hockeyveld gerealiseerd. Van begin tot eind zijn alle werkzaamheden uit handen genomen. De ondergrond is afgegraven en afgevoerd. Daarnaast zijn betonnen opsluitbanden geplaatst en omdat de bodem slecht water doorliet, is er voor drainage onder het hockeyveld gekozen. Ook is er een goed drainerende onderlaag van lava aangebracht. Hierdoor zal er nooit meer sprake zijn van wateroverlast.


Bij het kunstgras leggen is direct de hockey belijning in het kunstgras verwerkt. Omdat wij de belijning in het kunstgras verwerken, is deze belijning de meest slijtvaste en duurzame belijning die er te vinden is. Ook de belijning heeft daarom een levensduur van minimaal zo'n 15 tot 20 jaar. De kinderen van 'T Boerderijke kunnen nu volop spelen zonder vies te worden en last te hebben van modder. Dit veld is niet enkel geschikt voor hockey, maar is ook geschikt voor voetbal en andere recreatieve doeleinden.


Wederom hebben we tot ons genoegen dit mooie project naar volle tevredenheid af kunnen ronden. Een fijne samenwerking met dit kinderdagverblijf!

Gebruikt product:


KH33+

28,50 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?