Schipper

10.0
10
We wilden onze vrij bewerkelijke tuin onderhoudsvriendelijker maken en besloten kunstgras te overwegen. We hebben Kunstgrashuis uitgenodigd voor een advies en prijsopgave. Heel professioneel en prettig gesprek gehad. Al vrij snel kon aan onze wens voldaan worden en is onze tuin omgetoverd tot een droomtuin. De zeer vriendelijke, beleefde en secuur werkende mannen hebben een fantastische klus geklaard. We raden iedereen aan dit voorbeeld te volgen, u zult er geen spijt van krijgen.


Er is vooraf vrijblijvend een bezichtiging in Oss gedaan, hierbij werden de wensen en mogelijkheden betreffende de aanleg van kunstgras besproken. De oude beplanting diende verwijderd te worden en het kunstgras moest in desbetreffende vakken komen. Bij aanvang van de werkzaamheden bleek al snel dat de wortels van de beplanting een stukje onder de stoep doorliepen, waardoor deze deels herstraat diende te worden. Nadat de vakken netjes hersteld waren kon de onderbouw erin verwerkt worden en konden de mannen het kunstgras gaan leggen. Het resultaat is een strak ogend geheel dat in de toekomst weinig tot geen onderhoud vergt.

Gebruikt product:


Sarosso 30

33,45 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?