Kunstgras leggen Waalre

10,0

In de regio Waalre leggen we met grote regelmaat kunstgras, van hockeyveldjes thuis tot mooie siertuinen met kunstgras. Door de grote verscheidenheid aan tuinen van groot tot klein en van organische vormen tot strak en modern, zijn er aanzienlijke verschillen tussen de geleverde typen kunstgras en het kunstgras leggen in Waalre.


Ondergrond Waalre

Wij weten als geen ander door onze Brabantse achtergrond hoe het kunstgras leggen gedaan kan worden in de regio Waalre. De ondergrond in deze regio bestaat met name uit zwarte grond. Zwarte aarde is een goed drainerende ondergrond, hier kan het kunstgras op de stabilisatiemix gelegd worden. Er zijn ook delen waar het grondwater wat hoger staat, wanneer de ondergrond extreem vochtig blijft kan er in sommige gevallen het beste gekozen worden voor lava of stabidrain. Door te kiezen voor het juiste materiaal in de onderbouw zullen zich geen verzakkingen voor kunnen doen.

 

Soorten kunstgras Waalre

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan iedere wens van onze klanten in Waalre te kunnen voldoen. We leveren kunstgrassen voor een hockeyveldje thuis, maar ook natuurlijke kunstgrassen voor de siertuin en zelfs kunstgras voor binnen. Kunstgras heeft een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden, we kunnen hier te allen tijde nader over informeren.


Kunstgras leggen Waalre

We weten uit ervaring dat kunstgras zelf leggen niet altijd even eenvoudig gaat. DIt zit hem vooral in het snijden en verlijmen van het kunstgras. Wij kunnen u hierin met adviezen ondersteunen, maar indien gewenst kunnen we ook het kunstgras leggen voor u.


Wij kunnen o.a. het volgende voor u realiseren:


  • Gras verwijderen en oud gras afvoeren
  • Leveren en plaatsen kantopsluiting
  • Leveren en aanbrengen stabiliserende ondergrond
  • Leveren kunstgras en aanleg materialen
  • Kunstgras leggen op professionele wijze
  • Garantie op het kunstgras en aanleg

Mocht u zelf erg handig zijn en het kunstgras zelf leggen, dan kunt u naast het kunstgras zelf ook alle aanlegmaterialen kopen.


Wilt u dus genieten van een mooi kunstgras gazon van goede kwaliteit? Wij kunnen u dan naast onze aanlegservice voorzien van het kunstgras en alle benodigde aanlegmaterialen.


Offerte kunstgras

Op onze site kunt u de kunstgras prijzen terugvinden, u kunt daarnaast ook een offerte aanvragen voor aanleg van kunstgras. Zo krijgt u een goed beeld  van eventuele kosten.


Mocht u geïntereseerd zijn in onze aanlegservice of benieuwd naar de kwaliteit kunstgras die wij leveren. We komen graag eens vrijblijvend naar u toe met kunstgras voorbeelden, we zullen dan de juiste adviezen uitbrengen en de diverse mogelijkheden bespreken. Wanneer we de grote voorbeelden bij u in de tuin leggen krijgt u een goed beeld van het type kunstgras dat het best in uw tuin tot zijn recht komt.


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via tel. 073 203 22 15 of per e-mail via info@kunstgrashuis.nl

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?