Multicourt - Waalre

10.0
10
Mooi project!


Na contact met ons opgenomen te hebben via onze website is er een bezoek ingepland om de wensen en de mogelijkheden te bespreken. Het doel was een kunstgras speelveld te creëren waar kinderen diverse sporten tegelijk op konden beoefenen. Uiteindelijk is er besloten om een kindvriendelijk multicourt te maken met doelen op de kopse einden van het veld, maar ook aan de zijkanten. Daarnaast zijn basketbalborden geïnstalleerd. Zo kan er terwijl er mensen aan het ene kant van het veld aan het basketballen zijn ook gevoetbald of gehockeyd worden aan de andere zijde van het veld, multifunctioneel dus!


Werkzaamheden

Nadat de grondwerkzaamheden gerealiseerd waren konden wij aan de slag met het installeren van de antraciet betonbanden, hierbij werd rekening houden met de uitsparingen voor de doeltjes. Daarna werd de goed drainerende onderbouw aangebracht, aangetrild en geëgaliseerd met behulp van een waterpas. Toen het onderdoek ten behoeve van een optimale drukverdeling aangebracht was konden we kunstgras leggen, waarbij nauwkeurig de naden verlijmd werden. De belijning is als laatste in het veld verwerkt, deze is zorgvuldig uitgesneden en verlijmd. Toen het speelveld gereed was kon de omheining met doelen en basketbalborden geïnstalleerd worden. Al met al een mooi project afgerond waar nu volop de diverse sporten op beoefend kunnen worden. Nu rest alleen de rest van de tuin nog voor familie van Zelst :)

Gebruikt product:


KH33+

33,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?