RutjesDe heer Rutjes heeft onlangs kunstgras laten leggen door Kunstgrashuis. Bij een bezoek aan huis is alles doorgenomen en een keuze gemaakt uit de diverse kunstgrassen. De keuze is gevallen op een kunstgrassoort, waarbij nagenoeg geen vleugrichting te zien is en welke erg veerkrachtig is.


Werkzaamheden

Er is gekozen voor het plaatsen van diverse soorten kantopsluiting. Aan de voorzijde zijn betonbanden gebruikt om de strakke lijnen van de bestrating te behouden. Aan de achterzijde is gekozen voor het plaatsen van gebogen kantopsluiting om wat organische contouren te creëren. Op deze manier wordt het geheel niet te strak, maar oogt het wat speelder. Na afvoer van het oude gazon, plaatsing van de kantopsluiting en het aanbrengen van het materiaal in de onderbouw is het onderdoek en kunstgras geïnstalleerd. Alle naden zijn netjes weggewerkt en stevig verlijmd. Daarna is alles verankerd met kunsgrasankers en goed bezand met kwartszand.


Uiteindelijk is het een nette verzorgde tuin geworden waar volop gespeeld kan worden!

Gebruikt product:


Mareo 30

34,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?