Hockeyveld HilversumIn Hilversum hebben we een vol bezand hockeyveld van zo'n 65m² aangelegd, zodat de kinderen naar hartelust kunnen hockeyen, ook in de tijd dat de verenigingen grotendeels dicht zijn.

Allereerst is het grondwerk uitgevoerd en zijn de betonnen opsluitbanden geplaatst. Een deel van de opsluitbanden dient als speelrand. De betonbanden zijn zo geplaatst dat de doeltjes precies in deze uitsparingen passen.


Na het plaatsen van de opsluitbanden is het materiaal voor de onderbouw aangebracht. Dit is daarna aan getrild en geëgaliseerd. Daarna is het hockey kunstgras met de belijning en onderdoek geïnstalleerd met daarbij een zwart vangnet om de bal in het spel te houden en zodat de buren geen overlast zullen hebben van ballen die buiten het speelveld geraken. Na het bezanden zal het zand binnen een paar weken tussen de vezels wegzakken, zodat het niet meer zichtbaar is.


Het grind is uiteindelijk netjes aangesloten op de omranding van het hockeyveld. Op deze manier is het een netjes geheel geworden waar men vele jaren plezier van zal hebben.

Gebruikt product:


KH33+

28,50 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?