HendriksOnlangs hebben we de aanleg van een kunstgras speelplek gerealiseerd in Vught. Er is na een bezoek te hebben gebracht aan de familie Hendriks besloten om kindvriendelijk, maar ook natuurlijk ogend kunstgras te leggen, de Londa 26.


De kunstgras ondergrond voor de speeltuin moest glooiend liggen. Er is dus een heuvel gecreeërd met de grond die uit een ander gedeelte afgegraven werd aangevuld met de speciale KH Stabilisatiemix. Rondom was kantopsluiting installeren nodig om het geheel netjes op te sluiten. Hierbij werd gebruik gemaakt van gebogen kantopsluiting, zodat speelse contouren gerealiseerd konden worden.


De klimboom en palen werden netjes ingesneden, zodat het een onderhoudsvriendelijk geheel werd. Al met al een leuke klus waarbij we wederom wat kinderen (en ouders) blij hebben kunnen maken.

Gebruikt product:


Londa 26

28,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?