HeeschFam. Bosman had nieuwe tuinplannen, we zijn dan ook ter plaatse vrijblijvend de situatie wezen bekijken en hebben de wensen en mogelijkheden besproken. Gezien het feit dat dhr. en mevr. Bosman kinderen en een hond hebben was het belangrijk een goede keuze te maken betreffende het type kunstgras. De wens was natuurlijk ogend kunstgras laten leggen dat ook geschikt is voor veelvuldige betreding en spelende kinderen. De Londa 26 is hier zeer geschikt voor en valt dan ook onder de noemer kindvriendelijk kunstgras.


Er lag aanzienlijk wat teveel grond in de tuin, maar omdat de tuin niet bereikbaar was met een graafmachine is ervoor gekozen om het geheel met de hand uit te graven. Na het geheel tot de juiste diepte afgegraven te hebben is de kantopsluiting geplaatst in de vorm van betonnen opsluitbanden. Deze had dhr. Bosman zelf nog liggen. Daarna werd de stabilisatiemix aangebracht, waarna hetgeheel kon worden aan getrild.


Na het egaliseren van de onderbouw kon het onderdoek en kunstgras leggen beginnen. De rol kunstgras kon gelukkig net in zijn geheel door de garage. De garage had een lastige hoek waardoor de ruimte beperkt was. Dit is iets waar we altijd rekening mee moeten houden, omdat de rol kunstgras 4 meter lang is. Het kunstgras is netjes langs de randen ingesneden en er zijn diverse naden verlijmd.


Uiteindelijk kunnen dhr. en mevr. Bosman genieten van een tuin met kunstgras. Nu enkel nog wat beplanting en de tuin is weer gereed om heerlijk in te ontspannen.

Gebruikt product:


Londa 26

28,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?