De Peijper

9.4
10
Netjes ingesneden langs de randen en naden goed weg gewerkt. Dikke prima


Mevrouw De Peijper had een gazon dat niet goed groeide en wilde daarom graag kunstgras kopen. Het is moeilijk voor een leek om te zien waar de grote kwaliteitsverschillen in zitten. Daarom is er een afspraak ingepland en zijn we ter plaatse wezen kijken. Hierbij werd de tuin opgemeten en werden diverse kunstgrassen getoond en werden de verschillen uitgelegd. Er is uiteindelijk gekozen voor erg veerkrachtig kunstgras dat lang mooi blijft.


Werkzaamheden

Het oude gazon is verwijderd met behulp van snijmachines, we konden voorzichtig door het huis het gras afvoeren. Hierbij was de vloer vooraf goed afgedekt door mevrouw De Peijper en is de doorgang vrij gemaakt van obstakels. Nadat het gazon verwijderd was konden de betonbanden geplaatst worden om het geheel netjes op te sluiten. Daarna kon de stabilisatiemix aangebracht en aangetrild worden waarna het geëgaliseerd kon worden. Het geotextiel ofwel drukveldelend doek werd daarna netjes over de oppervlakte gelegd en ingesneden. Toen er begonnen werd met kunstgras leggen diende wel rekening gehouden te worden met staptegels. Naden werden hierbij nauwkeurig verlijmd, zodat dit geen zwakke punten zouden vormen. Ook het voldoende verankeren en bezanden van het kunstgras speelt hierbij een belangrijke rol.


Uiteindelijk is het resultaat een natuurlijk ogend kunstgras gazon dat nagenoeg geen onderhoud vergt!


Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?