Van Griensven

10.0
10
Fijn jong bedrijf! Wat graag een extra beentje voorzet! Aanrader!


Dhr. van Griensven heeft bij ons een offerte aangevraagd. Na een bezichtiging is er besloten dat eerst de bestrating werd vernieuwd en daarna het kunstgras werd aangelegd. Alvorens het kunstgras gelegd kon worden is het oude gazon machinaal verwijderd en konden we starten met de onderbouw. De klant heeft gekozen voor een natuurlijk ogend, maar ook sterk kunstgras waarop gespeeld kan worden. Er is gekozen voor de Londa 26.

Gebruikt product:


28,95 p/m2
Echtheid:
Zachtheid:
Geschikt om op te spelen:
Veerkracht:
Hoogte: 26 mm
Shape: C-shape
Garen: groen, donkergroen
Mosdraad: licht bruin, donker groen
UV garantie: 10 jaar

Omschrijving:

De Londa 26 is een uitermate natuurlijk ogende kunstgrassoort, die voor licht intensief gebruik geschikt is. Dit komt mede, doordat de kunstgrasvezels een C-vorm hebben. Hierdoor blijven de kunstgrasvezels goed rechtop staan en zijn deze zeer veerkrachtig.

Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?