Van Brunschot

9.5
10
Het nieuwe kunstgras ziet er een stuk beter uit dan wat er voorheen in lag. Nu is het netjes gelegd en erg vlak. Fijne service.


Familie Van Brunschot had al kunstgras liggen, maar dit was verouderd en diende vervangen te worden. Na de onderbouw van witzand vervangen te hebben door een stabiele onderbouw is het geheel aangetrild en geëgaliseerd. Daarna kon het kunstgras, de 'Londa 26' en het onderdoek erin gelegd en ingesneden worden. Nadat het geheel verlijmd was werd het kwartszand ingeveegd en werd de werkplek schoon opgeleverd. Familie Van Brunschot kan nu weer jarenlang genieten van een strakke tuin met natuurlijk ogend kunstgras.

Gebruikt product:


Londa 26

28,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?