Höppener

10.0
10
Fijn de bestaande tegels als opsluiting gebruikt konden worden. Wat is het mooi vlak geworden. De honden zijn er erg blij mee en spelen vrolijk op het nieuwe kunstgras.


Er is bij ons een offerteaanvraag gedaan en naar aanleiding van deze aanvraag is er een vrijblijvende bezichtiging ingepland. Na overleg is de oppervlakte van het te leggen kunstgras zodanig aangepast dat er uiteindelijk sprake is van weinig snijverlies, dit scheelt aanzienlijk in de kosten. De keuze is gevallen op kunstgras met een hoge sierwaarde en dat minder snel plat gaat liggen, namelijk de 'Merivo 26'. Dit kunstgras heeft een zeer frisse uitstraling.


Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?