Roos

9.0
10


Voorbereiding

Dhr. Roos heeft bij ons per mail een aanvraag gedaan voor een offerte van een hockeyveldje thuis. Er is toen een vrijblijvende bezichtiging ingepland, waarbij de wensen en de mogelijkheden besproken werden.


Werkzaamheden

Dhr. Roos heeft het geheel zelf door zijn tuinman af laten graven. Nadien zijn we gestart met de werkzaamheden tbv de aanleg van het hockeyveld. Hierbij werden eerst de betonbanden geplaatst, ook werd het materiaal voor de onderbouw geleverd en aangebracht. Dit werd netjes geëgaliseerd waarna het geheel afgetrild kon worden.


Uiteindelijk is het onderdoek (ook wel drukverdelend doek genoemd) aangebracht en netjes ingesneden. Nadat het onderdoek geplaatst was, kon het kunstgras leggen beginnen. Hierin werd ook meteen de belijning van kunstgras verwerkt(middellijn en doellijn). Na verlijming en bezanding kon de werkplek schoongemaakt worden. Nadien werd het hockeydoeltje met slagplaat geleverd en geplaatst. Het resultaat is een mooi hockeyveld met hockeydoel en belijning, waarbij via de betonnen randen gespeeld kan worden. Het hockeyveld komt erg goed tot haar recht binnen deze particuliere tuin.

Gebruikt product:


KH33+

33,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?