Hendrik Ido Ambacht

10.0
10


We hebben voor dhr. Van den Hoek al vaker kunstgras in zijn tuin gelegd. Doordat het project bij het vorige huis destijds naar tevredenheid was afgerond mochten we bij het nieuwe huis ook weer kunstgras leggen.


Ondanks het feit dat de heer en mevrouw Van den Hoek het kunstgras dat zij graag in hun nieuwe tuin wilden al kenden zijn we toch even ter plaatse de situatie op wezen nemen. Er is voor gekozen om zelf de delen af te graven en het overtollige materiaal af te voeren. Wij hebben toen de stabilisatiemix geleverd en aangebracht waarna het geheel netjes geëgaliseerd en aangetrild werd.


Nadien is het onderdoek en kunstgras gelegd. Het kunstgras is netjes strak tegen de banden ingesneden en de bloembak aan de zijkant van het huis is in het kunstgras verwerkt. Hierbij zijn er twee naden gemaakt die niet zichtbaar zijn.


Het gezin loopt momenteel geen zand en modder meer het huis in wat natuurlijk een hele opluchting is. Het resultaat is dan ook een tuin en kunstgras met een hoge sierwaarde.


De Merivo 35 heeft niet alleen een hoge sierwaarde, maar is ook nog eens geschikt voor veelvuldige betreding en spelende kinderen. Dit kunstgras is namelijk zeer veerkrachtig.


Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?