Roording

8.5
10
Goed contact en mooi resultaat tot nu toe! Harde werkers!


Alvorens we konden starten met kunstgras leggen in Lochem zijn de wensen en mogelijkheden ter plaatse besproken. Hierbij is ook de tuin opgemeten. Besloten is om de aanleg van de tuin te combineren met de aanleg van de tuin van familieleden die woonachtig zijn in het nabijgelegen Wichmond.


Het oude gazon dat in slechte staat was door engerlingen en de plaatsing van een zwembad op het gazon werd verwijderd met behulp van een snijmachine. Bij de ene tuin was het niet nodig om kantopsluiting te plaatsen, omdat het al omsloten was. De andere tuin is voorzien van kunststof kantopsluiting, dit materiaal is zowel recht te plaatsen als gebogen en daarmee erg geschikt om gebogen contouren te creëren.


Na verwijdering van het oude gras en overtollige grond is de kunstgras onderbouw gerealiseerd. Deze stabilisatiemix is erg stabiel en heeft een goede drainage, dit zorgt ervoor dat er geen deuken in kunstgras gelopen worden en er geen water op blijft staan.


Het materiaal is geëgaliseerd met behulp van een waterpas, waarna het onderdoek aangebracht is voor optimale drukverdeling. Deze drukverdeling is erg belangrijk om een egale onderbouw te behouden.


Het kunstgras leggen ging niet uit één geheel, omdat het kunstgras geleverd wordt op rollen van 4 meter breed. Er zijn dan ook diverse naden verlijmd met behulp van kunstgrastape en kunstgraslijm.


Uiteindelijk is het resultaat onderhoudsvrij kunstgras dat een natuurlijke uitstraling heeft maar toch praktisch is qua ondergrond. De Londa 26 is 26 mm lang en daarmee erg veerkrachtig. De Londa is overigens ook leverbaar in lengtes van 35 en 40 mm.Gebruikt product:


Londa 26

28,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?