Meeuwsen

9.0
10
De mannen van Kunstgrashuis hebben ons professioneel geadviseerd en hebben de tijd gaat genomen om met ons de juiste keuze te maken! Het verwijderen van het oude gras en het leggen van de nieuwe mat hebben ze super netjes gedaan! Het ziet er super uit!


Na eerst ter plaatse de situatie opgenomen te hebben en de wensen en mogelijkheden besproken te hebben is er besloten om kunstgras te leggen dat erg geschikt is om op te spelen. Er is dan ook gekozen voor een populaire kunstgrassoort genaamd de Londa 26. Dit type kunstgras oogt niet alleen natuurlijk, maar is ook erg veerkrachtig door de C-shape van de vezels, hierdoor blijft het kunstgras erg lang mooi.

Gebruikt product:


Londa 26

28,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?