Ipse de Bruggen Gehandicaptenzorg

10.0
10
Prima werk afgeleverd!


Op het terrein van Gehandicaptenzorg Ipse de Bruggen zijn we kunstgras wezen leggen. Er is allereerst een afspraak voor een bezichtiging ingepland om de situatie op te nemen en in te meten. Er bleek sprake te zijn van zeer vochtige veengrond wat dus een onderbouw van lava of stabidrain vereist. Daarnaast is besloten wat drainagegaten te maken voor betere afwatering.


Qua keuze kunstgras is er gekozen voor de 'Londa 26'. Dit kunstgras met een hoogte van 26mm is uitermate geschikt voor regelmatige betreding door de hoge mate van veerkracht. Dit is dan ook ideaal voor de bewoners van Ipse de Bruggen. Het geheel heeft een nette, strakke uitstraling gekregen.

Gebruikt product:


Londa 26

28,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?