Loman

9.0
10
Dik in orde: van offerte tot en met de aanleg van hockeyveldje (10x5m). Harde en nette werkers die in korte tijd de uitvoering ter hand namen: professioneel en flexibel. En het resultaat mag er zijn! De jongens (en dus wij allemaal) genieten elke dag van het groene biljartlaken met middenstreep, echte goaltjes en ballenvanger (een aanrader!) Weer of geen weer: 'gewoon ff ballen'. Heerlijk! Alleen jammer dat het nu zo vroeg donker is ;-)


Dhr. Loman heeft ons enige tijd geleden benaderd, omdat hij voor zijn kinderen graag een privé hockeyveldje wilde laten realiseren. Vervolgens is er vrijblijvend een afspraak gemaakt om de huidige situatie op te nemen en de wensen en mogelijkheden ter plaatse te bespreken. Er is besloten een lager gelegen bak te maken met rondom antraciet betonbanden. Via deze betonbanden kan de bal gespeeld worden. De betonbanden zijn waterpas op de hoogte van het terras gezet. Het gazon rondom het hockeyveld ligt niet waterpas en wordt in een later stadium aangepakt, zodat het gazon straks netjes op het juiste niveau aansluit.


Allereerst diende een boomstob verwijderd te worden, daarna kon de rest van de overtollige grond afgegraven worden. Dit alles gebeurde met behulp van een minikraan. Na verwijdering van de overtollige grond en het oude gras werden de betonbanden geïnstalleerd. Er werden twee uitsparingen gemaakt voor de doeltjes. De doeltjes die geleverd zijn, hebben de afmetingen 1.80 x 1.20 x 0.80 m. Deze kunnen op twee manieren in de uitsparing geplaatst worden, er is daarom dan ook gekozen voor een uitsparing van 1.20m diep.

Toen het geheel omsloten was met betonbanden is het materiaal tbv de onderbouw aangebracht. Dit is netjes verdeeld en goed aangetrild. Uiteindelijk zijn onze mensen het onderdoek gaan leggen, daarna is het kunstgras leggen begonnen. Er is gekozen voor officieel Hockey gras. Het geheel is daarnaast ook voorzien van een witte kunstgras middellijn. Omdat er is gekozen voor een semi-waterveld  is niet de volledige hoeveelheid kwartszand aangebracht. Wel zijn er wat zakken kwartszand achtergelaten, zodat mocht dhr. Loman willen, het zand alsnog aangebracht kan worden wanneer men geen behoefte meer zou hebben aan het bewateren.


Uiteindelijk zijn het vangnet en de goaltjes geleverd en geïnstalleerd, zodat er volop op het kunstgras hockeyveld gespeeld en geoefend kan worden.


De randen rondom het veld zijn door ons ingezaaid met graszaad.

Gebruikt product:


KH33+

33,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?