De Laat

10.0
10
Contact verliep via Niels, die netjes luisterde naar de wensen van ons betreft het leggen van het kunstgras. Daarna goede offerte binnen gekregen. Ook tijdens het werk is Niels komen kijken of alles volgens wens verliep. De 2 jongens die het kunstgras hebben gelegd waren vriendelijk en hebben puik werk afgeleverd! Het ligt er netjes bij, en een lamp en standaard voor wasmolen hebben ze keurig verwerkt in het kunstgras. Klasse!!


Dhr De Laat heeft bij ons een offerte aanvraag gedaan. Na wat grote stalen te hebben bekeken is er  gekozen voor een veerkrachtige en zeer realistisch ogende kunstgrassoort. De overtollige grond is verwijderd en er zijn betonbanden geïnstalleerd ter opsluiting van het geheel.


Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?